Elke dag een andere bezorgroute

  • Bestellingen van minder dan € 150,00 (excl. btw) bezorgen wij niet maar u kunt deze wel gratis afhalen bij de afhaalpunten
  • Bij bestellingen van € 150,00 tot € 500,00 kunt u € 25,00 bezorgkosten besparen door het zelf af te halen bij een afhaalpunt

Fenix Bezorgservice

Maandag:

Nederlands Limburg, vanaf Maastricht gaan we België in, langs o.a. via Lanaken, Hasselt, Zonhoven en Geel.

Dinsdag:

We beginnen in de kop van Noord Holland en zakken langs het westen af naar Zuid Holland.*

Woensdag:

Op woensdag gaan we bezorgen bij glas-in-lood ateliers in België, o.a. zijn dan de regio's Antwerpen, Gent, Brussel etc. aan de beurt.

Donderdag:

Oost Nederland, o.a. Apeldoorn, Almelo, Enschede, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen, etc. *

Vrijdag:

Op vrijdag gaan we bezorgen in Limburg en België o.a. zijn dan de regio's Roermond, Maastricht, luik en Geel aan de beurt.

* Het kan gebeuren dat we in regio midden Nederland weleens schuiven tussen dinsdag en donderdag, dit is afhankelijk van de andere adressen op de route, maar dit gebeurt altijd in overleg met de afnemers.

Heldere bezorgvoorwaarden:

  • Er moet iemand aanwezig zijn om de goederen in ontvangst te nemen, of er moeten duidelijke afspraken zijn gemaakt (bij de buren, onder het afdak, etc.)
  • Minimale factuurwaarde € 150,00 excl. btw
  • Bij factuurwaarde tussen € 150,00  en € 500,00 zijn de bezorgkosten € 25,00 
  • Bezorging vanaf 500,00 euro = franco
  • Zelf bezorgen we niet in Friesland, Groningen, Drenthe, op de eilanden en in Wallonië. Graag gaan we met u in overleg om de goederen zo voordelig, snel en betrouwbaar mogelijk bij u te krijgen.


Poststukken, pakketten, kisten lood, kisten glas en pallets versturen

Kleinere bestellingen van artikelen voor glas-in-lood en glasfusing kunnen wij per post of pakketdienst versturen, mits het redelijkerwijs en veilig te verpakken is. Wij hebben voordelige tarieven bij DHL voor pakketten.

Zendingen groter dan een postpakket (kisten lood, pallets en kisten glas) worden verzonden met transportbedrijf van DACHSER. Voor deze zendingen rekenen wij geen opslag op de kosten, dus u betaalt alleen de zuivere verzendkosten.